Згідно Закону України 3651-д орган місцевого самоврядування «Залізнична селищна рада» (код ЄДРПОУ: 26182412) був реорганізований і увійшов до складу Гуляйпільської громади

Для можливості відновлення сайту дзвоніть за телефонами: (0432) 55-43-70 - Метастудія (Вінниця)
Vlada.ua - розробка веб-сайтів для органів місцевого самоврядування

Урок мужності

4 травня в приміщенні актового залу селищної ради був проведений урок мужності "І травень знову нагадує історію жахливих днів" для старшокласників місцевої школи.

Урок провела бібліотекар Залізничної СБФ Демченко Любов Олексіївна, яка розповіла про роль українського народу у Перемозі Антигітлерівської коаліції над нацизмом та про втрати України у Другій світовій війні, а також символи і атрибути Другої світової війни, зокрема про червоний мак. А бібліотекар Залізничної ЗОШ І-ІІ ступенів Петренко Наталія Іванівна організувала похід старшокласників до ветеранів та дітей Другої світової війни, у яких діти взяли інтерв’ю про спогади тих страшних подій, які випали на маленькі плечі дітей. 

Це була зворушлива зустріч юного покоління, теперішніх днів та з минулими дітьми Другої світової війни. Також на урок запросили учасника війни Тимошенко Раїсу Василівну, яка поділилася спогадами про нелегке життя дітей на окупованій території.

      

« повернутися до списку новин

rada.org.ua - портал місцевого самоврядування


Розробка веб-сайтів для органів місцевого самоврядування
Пропонуємо веб-платформи по створенню власного веб-сайту державним органам влади, органам місцевого самоврядування та державним установам
Gromada.org.ua, Rda.org.ua, Rayrada.org.ua, School.org.ua, Osv.org.ua

Логін: *

Пароль: *